Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:41:44 GMT

۲۱۳ کافو نوری در کردستان نصب شد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۱۷۶۰

۲۱۳ کافو نوری در کردستان نصب شد

آزاد حکمت روز دوشنبه اظهار داشت: مشترکان مخابرات می‌توانند با استفاده از ظرفیت کافو نوری، از پهنای باند به مراتب بالاتر و همچنین با کیفیت بهتری نسبت به کافوی مسی خدمات ارتباطی دریافت کنند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر مشترکان مخابرات در این استان از سرویس های مختلف از جمله اینترنت و اینترانت اختصاصی، تلفن ثابت، PTP ، PTMP و MPLS  بر بستر فیبر نوری استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: تجهیزات کافوی نوری در روستاهای حسن آباد و گریزه، شهرک پردیس۲، شهرک پنچ آذر و سه راه ادب در سنندج، صالح آباد سقز، شهرستان دهگلان و شهرستان بانه به تعداد ۱۱ هزار پورت نصب شده و در مرحله راه اندازی قرار دارد.  

حکمت یادآور شد: فیبرهای نوری دارای کیفیت و پهنای باند بالا، قابلیت اطمینان و ایمنی، مقاومت بالاتر در برابر رطوبت و انعطاف‌ پذیرتر هستند که به همین دلیل قابلیت زمان بهره‌برداری و استفاده از آنها نسبت به سیم‌های مسی بیشتر است.

ظرفیت IP توسعه یافت

وی با اشاره به فراهم ساختن شرایط برای دسترسی تعداد بیشتری از مشترکان به سرویس اینترنت مخابرات به صورت آنلاین، گفت: به همین منظور با افزایش هشت کلاس IP جدید ظرفیت اینترنت استان توسعه یافته است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان تاکید کرد: با این اقدام بیش از ۲ هزار  IP جدید به ظرفیت قبلی اضافه شده که امکان اتصال و ارائه سرویس اینترنت به طور همزمان وجود دارد.

حکمت به تدوین برنامه‌های کارشناسی شده در حوزه مدیریت شبکه دیتا اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه و افزایش IP استان سالانه موجب صرفه جویی ۵.۲ میلیارد ریالی در مخابرات منطقه می‌شود.

وی از توسعه ظرفیت پهنای باند اینترنت در مریوان خبر داد و افزود: ظرفیت پهنای باند در این شهرستان به میزان ۲G  یعنی ۲ برابر وضعیت قبلی افزایش و توسعه یافته است.

حکمت توسعه ظرفیت و پهنای باند اینترنت مراکز روستایی را از دیگر فعالیت‌های انجام شده اعلام کرد و گفت: این کار در روستاهای قهرآباد حومه، حاجی عبدل، سیفه تاله، شیپانجو، کاومله، سیانزار و قلیان، قلیچیان، سورین، ماراب، درویان و پشاباد، گلیان و اشکفتان انجام شده و ظرفیت دسترسی به اینرنت در این روستاها سه تا پنج برابر ارتقا یافته است.

در حال حاضر یک هزار و ۶۰۱ روستای کردستان از خدمات ارتباطی مخابرات بهره‌مند هستند و یک هزار و ۹۲۸ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که ۴۸۸ هزار و  ۷۷۹ خط آن با ضریب نفوذ  ۲۹.۸ درصد مشغول بکار است.

برچسب‌ها طرح های زیرساختی کردستان شرکت مخابرات ایران فیبر نوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های زیرساختی کردستان شرکت مخابرات ایران فیبر نوری طرح های زیرساختی کردستان شرکت مخابرات ایران فیبر نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • انهدام باند سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب
  • باند سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب منهدم شد