Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ملک جعفریان، مدیر مخابرات منطقه تهران گفت:" شرکت‌های fcp که پروانه و مجوز فعالیت از سازمان تنظیمات مقررات رادیویی گرفتند و اپراتور‌های تلفن همراه مثل ایرانسل و همراه اول از زیرساخت‌های مخابرات شهری و کابل‌های فیبر نوری استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انحصار مخابرات صحت ندارد. ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک بر روی پهنای باند مشترک خدمات می‌گیرند. شرکت‌هایی مثل فیلیمو و اپراتور‌ها از ظرفیت زوج سیم مخابرات و یا تجهیزات مخابرات استفاده می‌کنند."

او افزود:" برای سال ۲۰۲۲ اندیشمندان گفته اند در ۸ سال آینده دنیا با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات کاملا متحول می‌شود.کالا‌ها در حال شناسنامه دار شدن هستند و شرکت‌های برق و شهرداری‌ها می‌توانند از فناوری اینترنت اشیا برای دیجیتالی کردن پارکینگ‌ها یا کنتور‌های برق استفاده کنند اما امنیت سایبری این فناوری‌ها بسیار مهم است که باید همگام با هم رشد کنند. یکی از فناوری‌ها هوش مصنوعی است که قابلیت یادگیری دارد و در گوشی‌ها هنگام تایپ کلمات حروف آن را برای شما نشان می‌دهد. بحث بعدی تحلیل و تجزیه داده ها در جنبه‌های مختلف و با سرعت بالای پردازش در سیستم‌های کامپیوتری است."

وی ادامه داد:" هزینه‌های تامین زیرساخت‌ها و توسعه بستر مخابرات در سال‌های اخیر همگون نبوده است.خوشبختانه کابل‌ها و تجهیزات تولید داخل است، اما به محض افزایش جهانی قیمت مس بر روی فعالیت‌ها تاثیر می‌گذارد. سبد خانوار را باید مدیریت کنیم تا خدمات بهتری به آن‌ها ارائه کنیم. شبکه مسی گسترش داشته، اما شبکه فیبر نوری هنوز به کوچه و خیابان نرسیده است. داشتن رقیب مثل ایرانیان نت که البته بیشتر آن را به عنوان همکار و اپراتور می‌شناسیم خیلی خوب خواهد بود. ما ۱۵ هزار کلیومتر فیبر کشیده ایم در سطح استان و صندوق‌های کافو که جهت سازماندهی کابل‌های مسی در فضای باز بین مراکز تلفنی و مشترکین استفاده می‌شوند را در مناطق مختلف نصب کردیم که باید از آن‌ها نگهداری شود چرا که هزینه صرف آن شده است."

ملک جعفریان در ادامه اظهار داشت:" ۲ میلیارد دلار در ۵ سال آینده برای سرمایه گذاری و نوسازی و به روز شدن نیاز داریم. بعضی مراکز ما انباشت رانژه دارد و حل این معضل یک سال زمان نیاز دارد و باید با رگولاتوری هم هماهنگی‌هایی صورت گیرد. سیستم‌های کامپیوتری برای برقراری ارتباطات از نقطه a به b نیاز به تجهیزات دارد که خب از طریق کابل‌های مسی و فیبر نوری که گسترش داشتنه اند در خیابان‌ها و کوچه‌ها بسیار راحت‌تر و ارزان‌تر این کار انجام می‌شود. کره جنوبی بیشتر از آمریکا ftth یا همان اتصال شبکه فیبر نوری به منازل مسکونی دارد. ما هم اگر تعرفه‌ها منطقی اضافه نشود از فناوری‌ها عقب می‌مانیم و این به ضرر ماست. در فضای استاندارد همه باید کار خود را انجام دهند."

مدیر مخابرات منطقه تهران در پایان گفت:" شبکه ملی اطلاعات لایه‌های مختلفی مثل دیتا سنتر و قرار گرفتن محتوا در داخل آن‌ها دارد و ما ارتباطات را فراهم می‌کنیم. Dns استاندارد باید استقلال پیدا کند و اگر این اتفاق رخ دهد می‌توانیم شبکه ملی اطلاعات را اجرایی کنیم. در‌ ای دی اس ال ارتباط نامتقارن داریم، اما وی دی اس ال ارتباط به شکل متقارن انجام می‌شود. هر دو پروژه بر روی زوج سیم مسی انجام می‌شود. قرار دادن ارتباطات با سرعت بالا در اختیار مردم یعنی درآمد بیشتر و باید شبکه را نوسازی کنیم تا بتوانیم متناسب با نیاز جامعه و فناوری‌های روز دنیا کیفیت آن را ارتقا دهیم و اگر افزایش تعرفه و تامین بودجه صورت گیرد طبیعتا به اهداف مان می‌رسیم. فیبر‌های مخابراتی بسیار گران هستند و فیبر تاریک سر و ته این‌ها قرار می‌گیرند. فیبر تاریک بین دو نقطه است، اما خیلی در اختیار افراد قرار نمی‌گیرد."

بیشتر بخوانید

کاهش ۱۰ درصدی شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵

گزارش از مهران محمدپور

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مخابرات ایران مخابرات تهران شبکه ملی اطلاعات فناوری ها فیبر نوری کابل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۹۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: رحیم فلاح زاده با اشاره به ورود سامانه بارشی و صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی و مدیریت بحران استان گفت؛ همین موضوع، دستگاههای خدماتی و امدادی به حالت آماده باش در آورده است و در همین راستا، مخابرات منطقه خوزستان نیز همپای دیگر دستگاههای خدمات رسان، تیم‌های فنی و عملیاتی شبکه های ارتباطی خود را برای رفع اختلالات ناشی از بارش شدید باران و وقوع سیلاب احتمالی برای پایداری ارتباطات مخابراتی و ارائه خدمات به هم استانی‌های شریف با تجهیزات و ملزومات مورد نیاز به حالت باش مستقر کرده است.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان با اشاره به برخی تجهیزات و منصوبات مخابراتی در معرض خطر سیلاب، اظهار داشت: برخی موارد تجهیزات و منصوبات مخابراتی در معرض خطر شناسایی شده است، تا در صورت حادثه و ایجاد اختلالات احتمالی در شبکه، اقدامات مقابله‌ای لازم برای رفع خرابی و پایداری ارتباطات مخابراتی و خدمت رسانی به مشترکین انجام گیرد.

وی با اشاره به رصد و پایش شبکه های ارتباطی به صورت لحظه ای افزود: تمامی اقدامات و تمهیدات لازم برای رفع مشکلات و مسائل برای حفظ و پایداری ارتباطات و کاهش آسیب ها به شبکه‌های مخابراتی اندیشیده شده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901715

دیگر خبرها

  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • شناسایی تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند